loading...

Babyfotografie


Wat leuk dat je een fotoshoot overweegt van de kleine die op komst is. De tijd vliegt voorbij! Daarom adviseer ik jullie om foto’s te maken van jullie kindje terwijl hij of zij tussen de 1 en 8 weken oud is. Een fotoshoot doe ik het liefst in jullie eigen omgeving en vooral ongedwongen. Ik loop mee in bijvoorbeeld jullie ochtendroutine met voeden; badderen en knuffelen. Hierbij maak ik foto’s van voetjes, handjes, neusjes en heel veel knuffels.

Voor de shoot
Per mail prikken we een datum en een tijdstip. Een fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur.
Tijdens de shoot kan er natuurlijk gewisseld worden van outfitjes. Zorg er voor dat je deze binnen handbereik hebt liggen. Hetzelfde geldt voor eventuele knuffels en andere attributen.

Tijdens de shoot
Ik fotografeer jullie in de dagelijkse bezigheden. In de babykamer, tijdens het voeden eventueel in bad en knuffeltijd met broertjes en zusjes en natuurlijk foto’s met papa en mama.

Na de shoot
Na de shoot heb ik ongeveer twee weken nodig om de foto’s te bewerken. Hierna krijg je van mij een link plus een wachtwoord om in te loggen in jouw eigen album. Hierin vind je de mooiste foto’s. Dit zullen er minimal 25 zijn. Via deze weg kun je kiezen welke foto’s je wil op een hoge resolutie. Het aantal foto’s bepaald het uiteindelijke pakket.


Pakket 1

€125

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

5 foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Extra digitale foto kost €12,50 per foto.

Pakket 2

€155

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

15 foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Extra digitale foto kost €10,50 per foto.

Pakket 3

€230

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

Alle foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Binnen een straal van 15 km vanaf postcode 7557 (Hengelo) worden geen reiskosten in rekening gebracht. Reiskosten daarbuiten bedragen €0,30 cent per kilometer.