loading...

Dierenfotografie


Wil je foto’s van alleen je viervoeter(s) of van jullie samen? Met een engelengeduld neem ik alle tijd om jullie op de foto te zetten. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met paarden en weet hierdoor hoe ik jou en je paard zo mooi mogelijk op de foto kan zetten. Hetzelfde geldt voor jou en je hond. Met een eigen hond weet ik hoe beweeglijk je hond kan zijn en neem ook hier alle tijd voor.

Voor de shoot
Per mail prikken we een datum en spreken we een locatie af. Dit kan op stal zijn maar dit kan ook op een mooie buitenlocatie zijn. Wil je ook blackfoto’s? Dan is het zaak om een grote staldeur te hebben.

Wil je met je hond op de foto? Dan is het handig dat deze een aantal basis commando’s kent zoals zitten en af. Is je hond super enthousiast op een nieuwe plek? Maak dan een kleine wandeling van ongeveer een half uurtje zodat de spanning wat uit is en je hond zich meer op z’n gemak voelt in de nieuwe omgeving.

Tijdens de shoot
Zorg ervoor dat je helemaal klaar bent op het afgesproken tijdstip. Ingevlochten en gepoetst, wat jij zelf graag wil. Vervolgens bespreken we de volgorde waarin we het beste jullie op de foto kunnen zetten.

Heeft je hond een favoriet speeltje? Neem deze dan vooral mee. Ik heb zelf een trucendoosje met aandachtstrekkers maar een favoriet speeltje doet het altijd goed. Heb je zelf nog ideeën? Laat deze vooral aan mij weten.

Na de shoot
Na de shoot heb ik ongeveer twee weken nodig om de foto’s te bewerken. Hierna krijg je van mij een link plus een wachtwoord om in te loggen in jouw eigen album. Hierin vind je de mooiste foto’s. Dit zullen er minimal 25 zijn. Via deze weg kun je kiezen welke foto’s je wil op een hoge resolutie. Het aantal foto’s bepaald het uiteindelijke pakket.


Pakket 1

€125

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

5 foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Extra digitale foto kost €12,50 per foto.

Pakket 2

€155

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

15 foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Extra digitale foto kost €10,50 per foto.

Pakket 3

€230

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

Alle foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Binnen een straal van 15 km vanaf postcode 7557 (Hengelo) worden geen reiskosten in rekening gebracht. Reiskosten daarbuiten bedragen €0,30 cent per kilometer.