loading...

Familiefotografie


Een familieshoot kan met het hele gezin of met meerdere gezinnen. Ik maak verschillende foto’s met jullie allemaal maar, ook van alleen de gezinnen of eventueel alleen de kinderen of stellen. Het is in te delen zoals je dit zelf graag wil. Tot vier personen is het mogelijk om dit thuis te doen. Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot met kleinere kinderen. Worden het meer dan vier mensen? Opa’s, oma’s, broers, zussen, kinderen en kleinkinderen kortom, een flinke groep? Dan gaan we naar buiten voor ongedwongen foto’s.

Voor de shoot
Per mail prikken we een datum. Wanneer je met meerdere gezinnen een fotoshoot doet, is het handig om van te voren al een aantal data te hebben. We kiezen ook een mooie locatie om de shoot te doen. Dit is vaak op één van mijn favoriete locaties in de omgeving van Hengelo (Ov.).

Tijdens de shoot
Op het per mail afgesproken tijdstip ontmoeten we elkaar op de locatie. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. Ik neem de tijd om een uitgebreide reportage te maken voor een uitgebreid resultaat. Kledingtips? Neem vooral een kijkje op Pinterest of in mijn portfolio.

Na de shoot
Na de shoot heb ik ongeveer twee weken nodig om de foto’s te bewerken. Hierna krijg je van mij een link plus een wachtwoord om in te loggen in jouw eigen album. Hierin vind je de mooiste foto’s. Dit zullen er minimaal 25 zijn. Via deze weg kun je kiezen welke foto’s je wil op een hoge resolutie. Het aantal foto’s bepaald het uiteindelijke pakket.


Pakket 1

€125

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

5 foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Extra digitale foto kost €12,50 per foto.

Pakket 2

€155

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

15 foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Extra digitale foto kost €10,50 per foto.

Pakket 3

€230

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

Alle foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Binnen een straal van 15 km vanaf postcode 7557 (Hengelo) worden geen reiskosten in rekening gebracht. Reiskosten daarbuiten bedragen €0,30 cent per kilometer.