loading...

Zwangerschapsfotografie


Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot. Wat mag je verwachten?

Voor de shoot
Per mail prikken we een datum tussen de 31e en 36e week van je zwangerschap. Een zwangerschapsshoot vindt plaats op een buitenlocatie in Twente. Heb je zelf een mooie locatie in gedachten? Laat het mij dan weten. Er is tijd voor een wissel van outfits. Ik raad je aan om niet meer dan 1x van outfit te wisselen.

Tijdens de shoot
De fotoshoot duurt ongeveer een uur. We maken een korte wandeling of blijven op een locatie waarbij het wisselen van achtergronden zo is gebeurt. Tijdens de shoot is het wisselen van kleding geen probleem. Heb je zelf leuke ideeën gevonden? Bespreek ze van te voren met mij.

Na de shoot
Na de shoot heb ik ongeveer twee weken nodig om de foto’s te bewerken. Hierna krijg je van mij een link plus een wachtwoord om in te loggen in jouw eigen album. Hierin vind je de mooiste foto’s. Dit zullen er minimal 25 zijn. Via deze weg kun je kiezen welke foto’s je wil op een hoge resolutie. Het aantal foto’s bepaald het uiteindelijke pakket.


Pakket 1

€125

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

5 foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Extra digitale foto kost €12,50 per foto.

Pakket 2

€155

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

15 foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Extra digitale foto kost €10,50 per foto.

Pakket 3

€230

Fotoshoot op locatie.

Online album met minimaal 25 foto’s.

Alle foto’s naar keuze op hoge resolutie per e-mail.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Binnen een straal van 15 km vanaf postcode 7557 (Hengelo) worden geen reiskosten in rekening gebracht. Reiskosten daarbuiten bedragen €0,30 cent per kilometer.